About us

Kunstenaar en sieraden ontwerpster

 

Bohemian stijl mode sieraden en fijne gedetailleerde kunstwerken door Aparticle. Handgeschilderd op doek, flessen en houten sieraden cadeau dozen en kisten. Unieke cadeaus voor hem en haar

 

Niche in de sieraden en kunstmarkt. Zo worden bijvoorbeeld ornamenten en gespen van tweedehands riemen gebruikt voor oorbellen en hangers voor halskettingen. Een lege wijn of bierfles wordt een portet of decoratieve fles. Alles wat gemaakt wordt, is net iets anders dan reguliere sieraden en kunstwerken.

 

Liesbeth Visscher. Zilversmid, kunstenares en handgemaakte mode sieraden. Haar sieraden zijn, stoer en stijlvol. Liesbeth Visscher gebruikt hiervoor niet alleen echt zilver maar ook verschillende andere materialen zoals hout en overal van wat zij in haar handen krijgt.

 

Look Good In Leather bohemian en tribale stijl sieraden. Hippie, boho en Native American sieraden voor hem en haar. Gemaakt van echt leer voor de stoere dames en heren.

 

Kunstwerken

Originele schilderijen en kunst op flessen of houten sieraden cadeau / herrinneringen dozen of kisten. "Ik schilder graag op doek, maar mijn specialiteit ligt in het beschilderen van lege flessen. Dit kan een bierfles, wijnfles of champagnefles zijn. Ik kwam op het idee toen ik een keer op een teras met een vriendin zat en het een leuk idee leek om iets met die flessen te doen. Ik liet mij eerst inspireren door de uit hout gesneden zogenaamde Woodspirits. Later kwamen de dieren en aangepastte portretten op de flessen. Deze zijn levensecht en gedetailleerd"

 

Alle sieraden en kunstwerken worden verkocht via de webshops op Etsy.

 

Regelmatig exposeer ik in verschillende gebouwen. Houdt mijn agenda en blog dus goed in de gaten.

 

 

Verkopers informatie:

Liesbeth Visscher

Doctor Schaepmanlaan 19

8014 ZH Zwolle

Nederland

info [!at] aparticle.nl

Aparticle Kunst en Sieraden

KvK: 62162586

VAT 182928743B01

+31 (0) 38 4528042

Agenda:

- Van 25 juni 2018 tot 24 september 2018 Expositie in De Terp. Radewijnstraat 1 te Zwolle

- 22 en 23 september 2018 Open Atelier

Dr. Schaepmanlaan 19 te Zwolle

Het beschilderen van onder andere lege flessen

ART AND JEWELRY

Our Products

Sieraden

Onze sieraden zijn allemaal zelf ontworpen en met liefde gemaakt. Stuk voor stuk handgemaakte items en dat zie je. Handgemaakte artikelen hebben een eigen karakter en zijn uniek. Wij hebben een verscheidenheid aan sieraden. Van stijlvol tot stoere Bohemien lederen sieaden met stenen en vogelveren.

 

 

Beroemdheden

Heel trots zijn wij dat ook cybercelebrity Jodie "Venetian Princess" Rivera onze winkel heeft gevonden en nu ook onze sieraden draagt.

Jodie Rivera met een bruin lederen choker.

Kunstwerken

Originele schilderijen handgeschilderd op doek. Handgeschilderde flessen met geschilderde portretten en dieren.

Sneeuwuil

Aparticle

Dr. Schaepmanlaan 19, Zwolle, 8014 ZH

The Netherlands KvK: 62162586