About us

Kunstenaar en sieraden ontwerpster

 

Bohemian stijl mode sieraden

Handgemaakt en zelf ontworpen sieraden. Originele kunstwerken van Liesbeth Visscher. Handgeschilderd op doek, flessen en houten sieraden cadeau dozen en kisten. Unieke cadeaus voor hem en haar

 

Wat ooit begon met het maken van een halsketting, is uigelopen tot een grote hobby waar Liesbeth Visscher haar werk van heeft gemaakt.

 

Haar kunstwerken gaan de wereld over. Dit alles via Etsy. Etsy is een wereldwijde marktplaats vol met winkeltjes met handgemaakte artikelen en vintage. "Daar voel ik mij thuis. Ik ben bij vele handgemaakte marktplaatsen geweest, maar Etsy is mijn ding"

 

Alle sieraden zijn zelf ontworpen. "Wanneer iemand een sieraad van mij koopt, dan is dit extra leuk. Men koopt dan iets van mijzelf. Iets handgemaakt waar veel liefde in zit." Zelfs cybercelebrity Jodie "Venetian Princess" Rivera heeft haar winkel gevonden en draagt haar sieraden. "Dit voelt geweldig."

 

Alle enveloppen en dozen waar de artikelen in vervoerd worden, worden feestelijk ingepakt met cadeau inpakpapier. "Ik vond het zo saai die witte envelop of grijsbruine kartonnen doos. Op deze manier koop je een cadeautje voor jezelf" Naast het inpakken van de enveloppen, kunnen de artikelen ook apart worden ingepakt als voorverpakt cadeautje. Hiervoor is een aparte inpakservice binnen de winkel.

 

Kunstwerken

Originele schilderijen en kunst op flessen of houten sieraden cadeau / herrinneringen dozen of kisten. "Ik schilder graag op doek, maar mijn specialiteit ligt in het beschilderen van lege flessen. Dit kan een bierfles, wijnfles of champagnefles zijn. Ik kwam op het idee toen ik een keer op een teras met een vriendin zat en het een leuk idee leek om iets met die flessen te doen. Ik liet mij eerst inspireren door de uit hout gesneden zogenaamde Woodspirits. Later kwamen de dieren en aangepastte portretten op de flessen."

 

 

Verkopers informatie:

Liesbeth Visscher

Doctor Schaepmanlaan 19

8014 ZH Zwolle

Nederland

info [!at] aparticle.nl

Aparticle Kunst en Sieraden

KvK: 62162586

VAT 182928743B01

+31 (0) 38 4528042

ART AND JEWELRY

Our Products

Sieraden

Onze sieraden zijn allemaal zelf ontworpen en met liefde gemaakt. Stuk voor stuk handgemaakte items en dat zie je. Handgemaakte artikelen hebben een eigen karakter en zijn uniek. Wij hebben een verscheidenheid aan sieraden. Van stijlvol tot stoere Bohemien lederen sieaden met stenen en vogelveren.

 

 

Beroemdheden

Heel trots zijn wij dat ook cybercelebrity Jodie "Venetian Princess" Rivera onze winkel heeft gevonden en nu ook onze sieraden draagt.

Jodie Rivera met een bruin lederen choker halsketting.

Kunstwerken

Originele schilderijen handgeschilderd op doek. Handgeschilderde flessen met geschilderde portretten en dieren.

Sneeuwuil

Aparticle

Dr. Schaepmanlaan 19, Zwolle, 8014 ZH

The Netherlands KvK: 62162586