About us

Over ons

Aparticle® handgemaakte sieraden en kunst is een één-vrouws-zaak gevestigt in Zwolle Nederland. Sinds 2019 een handelsmerk.

Bohemian stijl mode sieraden is de boventoon en ieder sieraad wordt met de hand gemaakt. Een kleine onderneming met zelfgemaakte kunst en sieraden.


Niche in de sieraden en kunst markt. De sieraden en kunstwerken wijken af, omdat deze eigenzinnig en apart zijn. Er wordt geen gebruik gemaakt van patronen, maar alles wordt naar eigen ontwerp en ideeën gemaakt.


Producten:

* Bohemian stijl mode sieraden. Vrije Ibiza stijl handgemaakte unieke mode sieraden. Alles is met de hand gemaakt

*Fijne kunst. Kunst op glas en doek.


Alle producten worden wereldwijd verkocht in de online Etsy winkels. Sieraden vind u bij JHFWBeadsAndFindings en de kunstwerken op Aparticle. Beide winkels zijn te vinden op Etsy.


Prijzen:

Wat u misschien is opgevallen is dat de prijzen van Aparticle® variabel zijn. Dit komt doordat ieder sieraad en ieder kunstwerk met de hand wordt gemaakt en daardoor uniek zijn en kunnen afwijken. Dit maakt een sieraad of kunstwerk heel bijzonder en mag u gerust trots zijn op uw aankoop of cadeau.


Mocht u vragen hebben over tentoonstellingen, op speciaal verzoek, etc, neemt u dan contact met ons op


Verkopers informatie:

Liesbeth Visscher

Doctor Schaepmanlaan 19

8014 ZH Zwolle

Nederland

info [!at] aparticle.nl

Aparticle Kunst en Sieraden

KvK: 62162586

VAT NL182928743B01

+31 (0) 38 4528042

Agenda:

- 21 en 22 september 2019 Open Atelier route. Meer informatie op:

www.kunstrouteoverijssel.nl


- Van 25 juni 2018 tot 24 september 2018 Expositie in De Terp. Radewijnstraat 1 te Zwolle


- 22 en 23 september 2018 Open Atelier

Dr. Schaepmanlaan 19 te Zwolle

Het beschilderen van onder andere lege flessen

Ons verhaal


Wat begon als een hobby, is uitgelopen tot een wereldwijde verkoopt van sieraden en kunst over de hele wereld. Dit is het leuke van Etsy. Je kan wereldwijd jouw handgemaakte spulletjes verkopen.


Mijn zoon heeft autisme met een verstandelijke beperking en ik zocht een manier om vanuit thuis te werken zodat ik ook voor hem kon zorgen.


Mijn talent in creatieviteit heeft mij wel heel goed geholpen en nu maak ik de meest aparte dingen. Boho stijl sieraden en portretten of lege flessen. Zo kwam ik op de naam Aparticle. Mijn handgemaakte sieraden zijn niet standaard en zo is mijn kunst ook niet. Dit maakt mijn handgemaakte goederen zo uniek en eigenzinnig .... en leuk.

Aparticle art and jewelry review

Aparticle


Heel trots zijn wij dat ook cybercelebrity Jodie "Venetian Princess" Rivera onze winkel heeft gevonden en nu ook onze sieraden draagt.

Jodie Rivera met onze bruin lederen choker. 

In opdracht van kostuum ontwerper Martina Fehmer, deze handgemaakte leren halsketting met een enkele houten kraal. deze is voor de tien delige Nederlandse serie Commando's gemaakt, die in het voorjaar van 2020 op NPO3 te zien zal zijn

Video producer/editor

Jeanelle Pineda


Aparticle

Dr. Schaepmanlaan 19, Zwolle, 8014 ZH

The Netherlands KvK: 62162586