Over Aparticle

Mijn verhaal


Wat begon als een hobby, is uitgelopen tot een wereldwijde verkoopt van sieraden en kunst over de hele wereld. Dit is het leuke aan Etsy. Doordat het platform van Etsy en groot en wereldwijd bekend is, kan ik mijn handgemaakte spulletjes over de hele wereld verkopen. 


Mijn zoon heeft autisme met een verstandelijke beperking en ik zocht een manier om vanuit thuis te werken. Zo kon werken en voor hem zorgen.


Ik maak nu de meest aparte dingen. Boho stijl sieraden en portretten op lege flessen. Zo kwam ik op de naam Aparticle. Mijn handgemaakte sieraden zijn niet standaard en zo is mijn kunst ook niet. Fantasie kunst op doek, op flessen en in de sieraden. Dit maakt mijn handgemaakte goederen zo uniek en, bovenal, eigenzinnig .... en leuk. Steeds wanneer iemand een sieraad of kunstwerk koopt, kopen zij iets van mij en maak ik een rondedansje. Het is mooi om te zien dat mijn werk wordt gewaardeerd.


Daarom Aparticle. Unieke cadeaus voor hem of haar.

Verkopers informatie:

Liesbeth Visscher

Doctor Schaepmanlaan 19

8014 ZH Zwolle

Nederland

info [!at] aparticle.nl

Aparticle Kunst en Sieraden

KvK: 62162586

VAT NL182928743B01

+31 (0) 38 4528042

Whatsapp: +31644725972

Agenda:


- 11 mei 2020 tot en met 18 juli 2020 Expositie Wijkcentrum SIO te Zwolle


- 21 en 22 september 2019 Open Atelier route. Meer informatie op:

www.kunstrouteoverijssel.nl


- Van 25 juni 2018 tot 24 september 2018 Expositie in De Terp. Radewijnstraat 1 te Zwolle


- 22 en 23 september 2018 Open Atelier

Dr. Schaepmanlaan 19 te Zwolle

Het beschilderen van onder andere lege flessen

Over Aparticle


Niche in de sieraden en kunst markt. De sieraden en kunstwerken wijken af, omdat deze wat eigenzinnig en apart zijn. Er wordt geen gebruik gemaakt van patronen, maar alles wordt naar eigen ontwerp en idee├źn gemaakt. Dat maakt het allemaal zo bijzonder en leuk.


Alle producten worden wereldwijd verkocht in mijn online Etsy winkeltjes. Sieraden vind u bij JHFWBeadsAndFindings en de kunstwerken op Aparticle


Prijzen:

Wat u misschien is opgevallen is dat de prijzen van Aparticle® afwijkend zijn van de reguliere mode sieraden. Dit komt doordat ieder sieraad en ieder kunstwerk met de hand wordt gemaakt en daardoor uniek is. Dit maakt een sieraad of kunstwerk heel bijzonder en mag u gerust trots zijn op uw aankoop of cadeau.


Aparticle art and jewelry review

Wie kochten onder andere mijn producten:

Heel trots ben ik dat ook cybercelebrity Jodie "Venetian Princess" Rivera mijn winkel heeft gevonden en nu ook mijn sieraden draagt.

Jodie Rivera met mijn bruin lederen choker. 

In opdracht van kostuum ontwerper Martina Fehmer, deze handgemaakte leren halsketting met een enkele houten kraal. deze is voor de tien delige Nederlandse serie Commando's gemaakt. Deze zal in het voorjaar van 2020 op NPO3 te zien zijn.

Video producer/editor

Jeanelle Pineda voor Kendo


Aparticle

Dr. Schaepmanlaan 19, Zwolle, 8014 ZH

The Netherlands KvK: 62162586