Over Aparticle

Over


Wat begon als een hobby, is uitgelopen tot een wereldwijde verkoop van mijn handgemaakte sieraden en kunst over de hele wereld. Ik verkoop mijn sieraden en kunst voornamelijk op Etsy in mijn twee Etsy winkels: JHFWBeadsAndFindings en Aparticle


Sieraden en kunst

Ik maak nu de meest aparte dingen. Daarom zijn mijn sieradenniche. Deze vind je niet zomaar ergens anders. Alles wordt met de hand gemaakt en zijn door mij ontworpen. Mijn specialiteit ligt bij de Amerikaans en Afrikaans inheems geinspireerde sieraden. Met mooie vogelveren en beenhangers. Dit zijn al kunstwerken op zich.


Kunst

Mijn handgemaakte sieraden zijn niet standaard en zo zijn sommige van mijn kunstwerken ook niet. Fantasie kunst op doek, op flessen en in de sieraden. Dit maakt mijn handgemaakte items zo uniek en, bovenal, eigenzinnig.


Daarom Aparticle. Unieke cadeaus voor hem of haar. Een kleine onderneming met een groot hart voor handgemaakte producten. Al mijn producten worden op Etsy verkocht.


Etsy

Etsy is een platform dat koppelt mensen die op zoek zijn naar unieke producten aan onafhankelijke verkopers uit de hele wereld. Je kan kiezen uit miljoenen handgemaakte en vintage items en craftmaterialen die door miljoenen zelfstandige verkopers gecreëerd of verzameld zijn.

Agenda:


- 11 mei 2020 tot en met 18 juli 2020 Expositie Wijkcentrum SIO te Zwolle


- 21 en 22 september 2019 Open Atelier route. Meer informatie op:

www.kunstrouteoverijssel.nl


- Van 25 juni 2018 tot 24 september 2018 Expositie in De Terp. Radewijnstraat 1 te Zwolle


- 22 en 23 september 2018 Open Atelier

Dr. Schaepmanlaan 19 te Zwolle

Het beschilderen van onder andere lege flessen

Voor wie is Aparticle


Aparticle sieraden en kunst is er voor mensen die iets unieks en handgemaakt willen geven. Al mijn producten zijn stuk voor stuk zelf bedacht, ontworpen en met de hand gemaakt. Dit maakt het uniek, eigenzinnig en speciaal om te geven en, niet te vergeten, zelf te krijgen.

Boho stijl beach wear happy fashion style

Over Aparticle


Niche in de sieraden en kunst markt. De sieraden en kunstwerken wijken af, omdat deze wat eigenzinnig en apart zijn. Er wordt geen gebruik gemaakt van patronen, maar alles wordt naar eigen ontwerp en ideeën gemaakt. Dat maakt het allemaal zo bijzonder en leuk.


Alle producten worden wereldwijd verkocht in mijn online Etsy winkeltjes. Sieraden vind u bij JHFWBeadsAndFindings en de kunstwerken op Aparticle


Affiliates

Aparticle in de media

Aparticle in de media samenwerken affiliates influencers

#Samenwerking

Vind je Aparticle leuk en vertel je dit graag aan de wereld? Wil jij mijn sieraden laten zien en run jij een blog of een sociaal media kanaal? Dan ben ik op zoek naar jou


#Influencers

Ik werk graag met bloggers/vloggers/instagrammers en andere sociaal media fanaten. Mensen die het leuk vinden, uit te dragen wat zij gelukkig maken.


Wil jij graag mijn sieraden laten zien? Bekijk mijn webshop en stuur mij een email met de volgende informatie:

- Jouw naam

- Link van jouw blog/instagram/vlog of andere sociale media kanaal

- Aantal unieke bezoekers en likes

- Welk item jij graag wilt laten zienCybercelebrity Jodie "Venetian Princess" Rivera draagt hier mijn bruin leren choker

Jodie Rivera met mijn bruin lederen choker. 

In opdracht van kostuum ontwerper Martina Fehmer, deze handgemaakte leren halsketting met een enkele houten kraal. deze is voor de tien delige Nederlandse serie Commando's gemaakt. Deze zal in het voorjaar van 2020 op NPO3 te zien zijn.

Video producer/editor

Jeanelle Pineda voor Kendo


Verkopers informatie:

Liesbeth Visscher

Doctor Schaepmanlaan 19

8014 ZH Zwolle

Nederland

info [!at] aparticle.nl

Aparticle Kunst en Sieraden

KvK: 62162586

+31 (0) 38 4528042

Whatsapp: +31644725972

Aparticle

Dr. Schaepmanlaan 19, Zwolle, 8014 ZH

The Netherlands KvK: 62162586

Hosting by one.com