Over Aparticle

Handgemaakte boho Ibiza stijl sieraden voor mannen en vrouwen. Zelfgemaakte strakke stijlvolle kralen halskettingen en echt zilveren sieraden. Gothic en steampunk mode stijl sieraden en edelsteen sieraden.

Fijne kunst op doek, op flessen en potten. 

Over Aparticle


Wat begon als een hobby, is uitgelopen tot een wereldwijde verkoop van handgemaakte sieraden en kunst over de hele wereld. 


Wat mij inspireert en waarom.

In de kunst is “fantasie" is het eerste dat bij mij op komt wanneer ik aan inspiratie voor mijn kunst denk. Het mysterieuze en het liefst bewegende vormen, dieren en mensen. Niet dat het al beweegt maar dat je de voorstelling al, bij wijze van spreken, verder ziet bewegen. Een paard dat naar je toe draaft of een mysterieuze dame dat dromerig langs kijkt. 

Bohemien hippie stijl in mijn sieraden. Lekker vrij en stoer.


Ik verkoop mijn sieraden en kunst voornamelijk op Etsy in mijn twee Etsy winkels: JHFWBeadsAndFindings en Aparticle


Sieraden en kunst

Ik maak nu de meest aparte dingen. Daarom zijn mijn sieraden niche. Deze vind je niet zomaar ergens anders. Alles wordt met de hand gemaakt en zijn door mij ontworpen. Mijn specialiteit ligt bij de Bohemian hippie stijl en inheems geinspireerde sieraden. Met mooie vogelveren en beenhangers. Dit zijn al kunstwerken op zich.


Unieke cadeaus voor hem of haar. Een kleine onderneming met een groot hart voor handgemaakte producten. Al mijn producten worden vooral via Etsy verkocht. Neemt u anders even contact met mij op.


Al mijn producten zijn stuk voor stuk zelf bedacht, ontworpen en met de hand gemaakt. Dit maakt het uniek, eigenzinnig en speciaal om te geven en, niet te vergeten, zelf te krijgen.Etsy

Etsy is een platform dat koppelt mensen die op zoek zijn naar unieke producten aan onafhankelijke verkopers uit de hele wereld. Je kan kiezen uit miljoenen handgemaakte en vintage items en craftmaterialen die door miljoenen zelfstandige verkopers gecreëerd of verzameld zijn.

Agenda:


- Van 1 december 2020 tot en met 29 januari 2021 Expositie kunstwerkenin het Cultuurhuis te Zwolle. Adres: Werkerlaan 1 8043 LT Zwolle Overijssel


- 11 mei 2020 tot en met 18 juli 2020 Expositie Wijkcentrum SIO te Zwolle


- 21 en 22 september 2019 Open Atelier route. Meer informatie op:

www.kunstrouteoverijssel.nl


- Van 25 juni 2018 tot 24 september 2018 Expositie in De Terp. Radewijnstraat 1 te Zwolle


- 22 en 23 september 2018 Open Atelier

Dr. Schaepmanlaan 19 te Zwolle

Het beschilderen van onder andere lege flessen

Verkopers informatie:

Liesbeth Visscher

Doctor Schaepmanlaan 19

8014 ZH Zwolle

Nederland

info [!at] aparticle.nl

Aparticle Kunst en Sieraden

KvK: 62162586

BTWnummer: NL002050978B80

+31 (0) 38 4528042

Whatsapp: +31644725972

Boho stijl beach wear happy fashion style
Aparticle in de media samenwerken affiliates influencers

Deze mensen wisten mijn winkel te vinden:

Cybercelebrity Jodie "Venetian Princess" Rivera draagt hier mijn bruin leren choker

In opdracht van kostuum ontwerper Martina Fehmer, deze handgemaakte leren halsketting met een enkele houten kraal. deze is voor de tien delige Nederlandse serie Commando's gemaakt. Deze zal in het voorjaar van 2020 op NPO3 te zien zijn.

Nathalie De cooman voor VRT F.C. de Kampioenen