Sieraden

Sieraden van Aparticle® zijn uniek en handgemaakt. Dit komt doordat ik deze zelf ontwerp en maak. Mijn ideeën kunnen overal vandaan komen. Ik laat mij veel inspireren door dieren zoals slangen. Zo ontstond mijn Ouroboros sieraden lijn.

Oorbellen van echte uilenveren. De vogelveren aan de oorbellen rechts zijn vogelveren van in gevangenschap gehouden dieren. De sneeuwuilen veren die u rechts ziet staan, komen van een sneeuwuil uit een roofvogelpark in Duitsland. Zo zijn mijn sieraden net zo spiritueel als die van de Native Americans.

Leren oorbellen met bruine houten kralen

Niet alleen stoere handgemaakte sieraden van leer en vogelveren maar, ook stijlvolle kralen halskettingen zoals die u hier rechts ziet.

Kostuum sieraad Vikingen echt zilveren speerpunt pijlpunt hanger met godin

Een voorbeeld van een Ouroboros armband is op de foto links. Deze wordt helemaal met de hand gemaakt. De leren bandjes en het verzilverd draad wordt met de hand om het leer gewikkeld. Dit is een tijdrovende bezigheid. Het moet passen en uit komen.

Mooie natuurlijke leren oorbellen. Die u hier links op de foto ziet staan, zijn gemaakt van natuurlijk bruin leer en versierd met bruine houten kralen. Een uniek boho Ibiza stijl sieraad en een mooi cadeau voor haar

Mooie stijlvolle blauwe kralen halsketting voor vrouwen

Sieraden waar ik het meest trots op ben, zijn de echt zilveren hangers die ik gemaakt heb van zilverklei. Op de foto links ziet u mijn meest complexe. De halsketting heeft een echt zilveren speerpunt hanger. Omdat dit een kostuum sieraad geïnspireerd op de Vikingen is, is de afbeelding op de pijlenpunt, de godin Freya. De afbeelding loopt over de middenlijn naar beneden. Freya daalt als het ware af naar de aarde. Freya is de Noorse godin van de vruchtbaarheid, de liefde en de wellust. Ook streed zij vaak mee in een of andere veldslag. Een vurig type dus.


De hanger heb ik helemaal zelf met de hand gevormd.

Ga naar JHFWBeadsAndFindings op Etsy voor al mijn sieraden

Aparticle

Dr. Schaepmanlaan 19, Zwolle, 8014 ZH

The Netherlands KvK: 62162586