Kunst

Mijn kunstwerken mogen natuurlijk niet ontbreken. Op deze pagina laat ik een paar van mijn werken zien.

Op de foto hiernaast ziet u mijn schoonvader. Een portret van hem op een lege wijnfles. Een origineel cadeau. Dit is acrylverf op glas.

Opdracht portret op lege wijnfles

Mijn "Horen, zien en zwijgen" acrylverf op glas. Dit zijn portretten op lege bierflesjes. De afbeeldingen zijn geinspireerd op de uit hout gesneden woodspirits. De eerste heeft zijn takken voor zijn oren. De tweede heeft zijn takken voor zijn ogen en de derde de takken met bladeren om zijn mond gevouwen. Handbeschilderd op glas.

Hand geschilderde fles met portret van oude man met snor en baard bruine fantasie kunstwerk

Niet alleen acryl op glas of kunstwerken op glas maar, ook kunst op doek. Deze Geisha is mijn nieuwste creatie. Er zit grijs, zilver en rood in het schilderij verwerkt en in het werk heb ik veel Japanse bloesem (Sakura) verwerkt wat het een extra dromerig effect geeft. Een schilderij om bij weg te dromen.


De afmetingen zijn 80 cm x 60 cm x 15 mm 

Handgeschilderde portret op lege wijnfles

Van het portret op een lege wijnfles, kwam deze leuke opdracht. Dit portret was voor een jonge dame die haar "Doctrine Degree" heeft behaald. Deze fles ging naar Hong Kong. Een hele eer.

Horen zien en zwijgen lege bierflesjes acryl op glas hear no evil see no evil speak no evil by Aparticle®

Handgeschilderde flessen met portretten van oude mannen met baard en snor. Een leuk cadeau. Fantasie kunst op glas. Handgeschilderd met acrylverf. De afbeeldingen zijn geïnspireerd op de uit hout gesneden Wood spirits

Grijs rood roze schilderij acryl op doek Geisha
Rood schilderij acryl op doek DJ muziek dansers manora buikdanseres rockstar

"What music can do" Dit wilde ik uitbeelden. Op dit schilderij ziet u een DJ die de muziek aan stuurt. Een manora danser, een head banger, een rockchick, een buikdanseres en een paal danseres dansen op de ritme van de muziek. Ik verwerk veel rood in mijn schilderijen. Het passionele wordt hier goed weergegeven.


De afmetingen zijn 60 cm x 80 cm

Kijk voor al mijn kunstwerken op Aparticle op Etsy

Aparticle

Dr. Schaepmanlaan 19, Zwolle, 8014 ZH

The Netherlands KvK: 62162586