Over

ONS VERHAAL

Welkom bij Aparticle - Ons Verhaal


Hallo, ik ben Liesbeth Visscher, en ik deel mijn leven met mijn man en twee kinderen in het mooie Zwolle. Mijn passie voor ambacht en valkerij heeft me geleid tot het worden van een aspirant valkenier, waar ik vaardigheden zoals leerbewerking heb verworven.


De Inspiratie

Mijn creativiteit vindt zijn oorsprong in de wereld van bohemien stijl. Veel van mijn lederen sieraden zijn geïnspireerd op de vrijheid van het maken wat deze stukken echt uniek maakt. Het is niche in de sieraden wereld. Alles wordt met de hand gemaakt en zijn daarom stuk voor stuk uniek.


Authentieke Sieraden

Ik geloof in het creëren van authentieke sieraden, en mijn streven is om zo dicht mogelijk bij de basis te blijven. Elk handgemaakt sieraad draagt een authentiek karakter, doordrenkt met mijn liefde voor het vak.


Al mijn sieraden en kunst verkoop ik op Etsy. Etsy is een geweldig platform om handgemaakte artikelen te verkopen. 

Beeldende Kunstwerken

Aparticle staat niet alleen bekend om zijn sieraden, maar ook om beeldende kunstwerken. Grote en kleine schilderijen. Kunst op lege flessen en meer. Als extra persoonlijke touch verzend ik mijn sieraden in brievenbusdoosjes met een kunstwerk erop. Deze kunstwerken zijn vaak afgestemd op een specifiek thema, wat de ervaring nog specialer maakt.


Liefde in een Doosje

Soms ontvang ik berichten dat mijn sieraden dienen als cadeau voor een geliefde. In zulke gevallen streef ik ernaar om de ervaring extra bijzonder te maken. Dan maak ik graag van de verzending iets speciaals door op de brievenbusdoos een kunstwerkje te plaatsen. Creërend wat ik graag noem een "liefdesdoos" die perfect past bij het type sieraad en de gelegenheid. Handbeschilderde brievenbus doosjes is erg leuk om te doen. Een soort extra cadeautje.


Bedankt dat je een kijkje neemt in mijn wereld van ambacht, valkerij en kunst. Ik hoop dat de stukken van Aparticle niet alleen sieraden zijn, maar ook verhalen vertellen en emoties overbrengen.

Welkom bij Aparticle, waar creativiteit en ambacht samenkomen in unieke, handgemaakte creaties.